Referenciák

"Sose téveszd össze a fizetésed méretét a tehetséged méretével."  (Marlon Brando)


„Fontos volt számomra, hogy Andreában teljes mértékben megbíztam. Neki köszönhetően jobban meglátom azokat a helyzeteket, lehetőségeket, melyek korábban elkerülték a figyelmemet. Azóta könnyebben tudom a lehető legjobb kapcsolatot kiépíteni a közvetlen kollégáimmal, a beosztottakkal, a felmerülő konfliktus helyzeteket könnyebben kezelem például ügyféllel. Sok sikert kívánok neki!”

Malaczkó Hajni
Associated media director
Mediainsight

„Andreával akkor találkoztam, amikor a szakmai életemben jelentős változás állt be. Nagyobb felelősséget kaptam a munkám során és számos új helyzettel kellett megbirkóznom.
Személyében egy szakmailag jól felkészült embert ismertem meg, akivel nagyon könnyű volt együtt dolgozni. Coachként segített abban, hogy a bennem rejlő még fel nem ismert erősségeket, miként tudom a felszínre hozni, illetve alkalmazni. Úgy gondolom, hogy segítségével sikerült az új helyzeteket sikeresen megoldanom. Andrea fókuszált, lényegre törő, az emberből a legjobbat tudja kihozni.”

Erdei Attila
Key account manager
Johnson & Johnson


„A coaching számomra önmagam fejlesztését jelenti. Voltam olyan szerencsés, hogy Andrea ebben támogatott.
Nagyon sokat fejlődtem Neki köszönhetően: magabiztosabbá váltam, valamint megtanultam delegálni a feladatokat - és rájöttem, hogy ez milyen jó érzés tud lenni.
Ráébredtem arra, hogy egy probléma talán nem is annyira probléma, mint amennyire én annak éreztem, és adott esetben teljesen egyszerű megoldása van.
Összességében jobban megismertem magam, meg tanultam kezelni illetve megoldani a fennálló problémáimat, és arra is ráébredtem, hogy miben kell még fejlődnöm.
Ajánlom Őt mindenkinek, aki fejlődni szeretne!”

Kaprinyák Móni
Senior account manager
HPS marketing


„Andrea kérdéseinek köszönhetően olyan helyzetekre, lehetőségekre figyeltem föl, amelyek korábban elkerülték a figyelmemet, mert már annyira megszokott sémák szerint és rutinszerűen próbáltam gondolkozni. A coaching folyamat során mélyebb önismeretre tettem szert és azóta a konfliktusokat jobban kezelem és meglátom a helyzetekben azokat a megoldásokat, melyek már most is működnek.”

Vankó Csilla
Client service director
Well Reklámügynökség